Hirdetés

'Napot!

|

Ismét eljött az a nap, amit mi hétfő néven általában katasztrofálisnak tartunk, ám enyhítésként szóljon mellette az is, hogy ilyenkor azért több hír kerül ki a netre, mint a hétvégén, így nekünk is van mivel szolgálni nektek :). Hamarosan jönnek is a friss hírmorzsák, ám elöbb lentebb tessék elolvasni a mai viccet.

Hirdetés

Egy pasi l a brpultnl, mr flig el van zva, ltszik, hogy rossz kedve van. Arra jr egy bartja. - Mi baj van cimbora? - Emlkszel arra a csajra a munkahelyemrl, akirl mesltem neked? - Aki most lpett be a cghez? - Igen, igen, akit ha csak megltok, rettent erekcim tmad. - s, mi trtnt? - sszeszedtem a btorsgom s randira hvtam. s igent mondott, ma dlutn mentem fel a laksra. - Remek! - Hogy ne riasszam el az els alkalommal, a nemiszervemet a combomhoz ragtapaszoztam s gy mentem fel hozz. Becsengettem, s kijtt elm. Nagyon mlyen dekoltt felsben s egy szbont miniszoknyban. -s? - Pofn rgtam....
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)