Hirdetés

Narcos: Rise of the Cartels - végre a játékmenet is megmutatta magát

|

A Netflix sorozata alapján készülő játék harcrendszere eléggé hasonlít majd az XCOM-játékokban lévő megoldáshoz.

Hirdetés

Már tavaly óta tudjuk, hogy videojáték-adaptációt kap a Narcos című sorozat, ami többek között a hírhedt drogbáró, Pablo Escobar életét mutatja be. A fejlesztők a bejelentés óta nem igazán árasztottak el minket új információkkal a projekt kapcsán, de egy friss trailernek hála most picivel okosabbak lettünk.

Hirdetés

Érkezett egy több mint 1 perces kedvcsináló a Narcos: Rise of the Cartels nevű játékhoz, amiből megtudtuk például, hogy már valamikor idén ősszel meg fog jelenni, és végre a játékmenetet is megnézhettük. A körökre osztott harcok eléggé hasonlítanak az XCOM-ban látott összecsapásokhoz, de nyilván nem csak lövöldöznünk és robbantgatnunk kell majd a játékban.

A Rise of the Cartels egyébként a sorozat első évadját követi végig, és a játékosok kiválaszthatják, hogy a Medellin kartellt vagy a DEA nevű rendőri szervet szeretnék irányítani.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)