Hirdetés

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 - most először PC-n!

|

A „Világ leghosszabb játékcíme” díjra jó esélyekkel pályázó Naruto játék most egy bővített, javított kiadást kap, amiből a PC-sek is részesülnek. Akinek már megvan az alapjáték, annak is van egy jó hírünk.

Hirdetés

Hazánkban is nagy sikernek örvend a Naruto Shippuden anime sorozat, melyből a mai napig 24 játék jelent meg mindenféle platformokon.

A sors viszont úgy hozta, hogy ezen platformok egyike sem a PC volt, és ez a Namco Bandai szerint sem mehet így tovább. Komoly lépést is tettek az ügyben, melynek következtében a (nagy levegő) Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst és a Full Burst DLC 2013 telén Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és PC-re is megvásárolható lesz. A tavasszal megjelent alapjáték a következő tartalmakkal bővül:

- Extra fejezet: A Kabuto irányításától megszabadult Itachi útnak indul a tiltott Reanimation jutsu nyomában. Vajon a példátlan, Sasukéval kiegészült Uchiha szövetség elég lesz, hogy elbírjon vele?

- Új játszható karakter: Kabuto eléri a Sage-et, és mostmár játszható lesz versus módban. Engedd szabadjára erejét, győzd le ellenfeleidet offline és online egyaránt.

- Director's Cut kiadás: Fedezd fel a teljesen újratervezett Storm 3 átvezetőket, éld át minél eddiginél intenzívebben az egész nindzsa világot felemésztő konfliktust.

- 100 új küldetés: Vegyél részt küldetések vadonatúj sorozatán. Némelyikük saját, egyedi kihívással vár.

- 38 új öltözék: Öltöztesd karaktereidet a korábban DLC-k formájában elérhető 38 ruha valamelyikébe.

Fontos megjegyezni, hogy az öltözékek nem képezik részét a különálló Full Burst DLC-nek, melyet azok tölthetnek le egyelőre ismeretlen pénzösszegért cserébe, akik korábban már megvásárolták a (na mégegyszer) Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3-at. Nézzétek meg a trailert és a képeket, majd újságoljátok el pajtásaitoknak a remek hírt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)