Hirdetés

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 - ősszel érkezik, itt az új trailer

|

A Bandai Namco Games elárulta, mikor érkezik a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4. Egy picit még várnunk kell, de legalább kaptunk egy új trailert.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy készülget a következő Ultimate Ninja Storm felvonás, a CyberConnect2 játékát valószínűleg sokan várják már. A Bandai Namco elárulta, hogy mikorra tervezik a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 megjelenését.

Az eredeti elképzelések alapján őszre lövik be a játék kiadását, ám nem zárhatjuk ki a késés esedékességét sem.  Az Ultimate Ninja Storm 4 egyik újítása a "Leader Swap" bevezetése, aminek segítségével a fő karaktered bármikor kicserélheted a harc során. Ebből következik, hogy saját magadnak kell létrehoznod a csapatodat is. Hoztunk még nektek egy új trailert is, lentebb tessék leskelődni.

A Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 ősszel érkezik PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)