Hirdetés

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 - bemutatkozott egy újabb játszható harcos

|

Újabb nindzsáról derült ki, hogy valószínűleg játszható karakterként kerül be a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 szereplőgárdájába.

Hirdetés

Messze van még az ősz, de azért szivárognak a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 információk. Nemrég leleplezésre került az egyik játszható karakter személye is.

Zetsu Tobi neve először a Weekly Shonen Jump legutóbbi számában merült fel, ráadásul az is bejelentésre került, hogy irányíthatjuk majd a játékban. A Bandai Namco nem késlekedett sokat, és kiadott pár képet a nindzsáról, amelyeken megerősítést nyer, valóban harcolhatunk vele a játékban. A fotókon épp csata közben látható, úgyhogy egy-két mozdulatát is megcsodálhatjuk. 

 Ti várjátok már az Ultimate Ninja Storm 4-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)