Hirdetés

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Collection - csak egy konzol nyert

|

A Bandai Namco úgy döntött, hogy a Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 megérkezése előtt összecsomagolja az eddigi részeket.

Hirdetés

A Bandai Namco bejelentette, hogy jön a Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Collection, amely magában foglalja az összes eddig megjelent részt, így méltó módon készülhetünk fel a negyedik Ultimate Ninja Storm megjelenésére, viszont van egy kis bökkenő. 

A Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm, Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 2 és Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3: Full Burst játékokat tartalmazó kollekció ugyanis csak PlayStation 3-ra jelenik meg február ötödikén, ezzel szemben a Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkezik február elsején.

Ami minket illet, jobban örültünk volna egy gyűjteményes csomagnak az említett három platformon, de így sem panaszkodhatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)