Hirdetés

Naruto to Boruto: Shinobi Striker - végül mégsem kapott Denuvót, egyből fel is törték

|

A játék Steam oldala szerint elvileg Denuvo védelemnek kellett volna óvnia a Naruto to Boruto: Shinobi Strikert, de ez mégsem lett így.

Hirdetés

Egyelőre nem lehet tudni, hogy valami hiba folytán maradt-e ki a Naruto to Boruto: Shinobi Striker Denuvo védelme, vagy a Bandai Namco végül úgy döntött, hogy felesleges foglalkozni ezzel és dobták az egész ötletet, de az biztos, hogy a játék védtelenül kötött ki a Steamen.

Hirdetés

Gondolom senki sem csodálkozik azon, hogy ennek bizony meg is lett az eredménye, hiszen a crackerek szinte egyből fel is törték a játékot. Ha másra nem is, arra mindenképp jó lesz ez az eset, hogy ha a Bandai Namco végül mégis belepajolja a Naruto to Boruto: Shinobi Strikerbe a Denuvót, akkor remekül le lehet tesztelni, hogy van-e teljesítménybeli különbség a mostani illetve az esetleges védett verzió között - elvégre ez a Denuvo ellen legtöbbször felhozott vád. 

Persze a Two Point Hospital példája (és több egyéb eset) is mutatja, hogy a Denuvo sem biztosít már védelmet a végtelenségig. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)