Hirdetés

Naruto to Boruto: Shinobi Striker - megvan az első nyílt béta időpontja

|

Alig néhány nap múlva kipróbálhatjuk a következő Naruto játékot, ami a PvP csatákat helyezi előtérbe. A gond csak az, hogy nem minden platform kap lehetőséget.

Hirdetés

A Bandai Namco bejelentette, hogy még ezen a hétvégén elindul a Boruto to Naruto: Shinobi Striker első nyílt bétája. A hivatalos start február 23-án lesz esedékes, és a móka február 25-én ér véget.

Hirdetés

Az egyetlen probléma, hogy ezt csak PS4-es játékosok élvezhetik majd. Az sem teljesen tiszta, hogy a béta csak japánban lesz-e játszható. Egyelőre csak ott jelentették be, de remélhetőleg a következő napokban a többi régióra is befut majd a hivatalos megerősítés.

Akiknek van otthon egy a Sony konzoljából, azok kipróbálhatják a PVP nindzsa bunyót, és egy új térképet, a Hidden Sand csatateret is bejárhatják majd. A játékosok egyébként a béta alatt több mint 30 ninjutsuval kísérletezhetnek a harcok során.

A lenti galériában jól látható, hogy benne lesz az Oodama Rasengan, a Chidori, és a Katon: Gōkakyū no Jutsu is.

A Boruto to Naruto: Shinobi Striker megjelenése valamikor 2018-ban lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)