Hirdetés

Naruto to Boruto: Shinobi Striker - gondok voltak a szerverekkel, lesz még egy béta

|

Múlt hétvégén volt esedékes a PvP Naruto-játék PS4-es nyílt bétája, amit annyian megrohantak, hogy a szerverek egyszerűen nem bírták a strapát.

Hirdetés

A Bandai Namco egy nyilvános bocsánatkéréssel kezdte a napot, amit a bétatesztelők felé intéztek. A Naruto to Boruto: Shinobi Striker nyílt bétája ugyanis többször letérdelt a párnapos teszt alatt, köszönhetően a hatalmas (de nem meglepő) számú érdeklődőnek.

Hirdetés

A kiadó a sűrű elnézéskérés mellett bejelentette, hogy lesz egy második béta hétvége, amire jobban felkészülnek. Az ígéret szerint addigra kisimítják az online rendszerük problémás részeit, és igyekeznek majd egy problémáktól mentes többjátékos élményt kínálni.

Hogy sikerül-e, azt majd meglátjuk. Mivel platformokat nem említettek a bejelentés során, feltételezhetően a következő alkalom is csak a PS4-es shinobiknak szól.

A Naruto to Boruto: Shinobi Striker megjelenése valamikor idén várható, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)