Hirdetés

Nascar Heat 3 - még több sárral jön a folytatás

|

A 704 Gamesnek és a Monster Gamesnek annyira bejött a dolog, hogy már a harmadik Nascar Heat játékot készítik.

Hirdetés

A kritikusok nem dícsérték túl sem a 2016-os Nascar Heat Evolutiont, sem annak 2017-es folytatását, a Nascar Heat 2-t. A SteamCharts adatai alapján a PC-s játékosok közül is elég keveset mozgatott meg, az első résszel a csúcson 114-en, a másodikkal 242-en játszottak egyidőben. Persze lehet, hogy valahogyan mégis megéri gyártani a sorozatot, talán konzolon sikeres, de ezen számok láttán inkább úgy gondoljuk, hogy szerződés köti a fejlesztőket Nascar játékok évenkénti kiadására.

Hirdetés

Mindenesetre szeptember 7-én jön a Nascar Heat 3, aminek legnagyobb újítása az Xtreme Dirt Tour, melyben nem aszfaltozott pályákon körözhetünk. Némelyik új, mások az aszfaltozottakból lettek átalakítva. Az alábbi videóban láthatjátok ezeket is.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)