Hirdetés

Natal - Legyen a te neved Kinect

|

Kinect néven érkezik a boltokba a Microsoft mozgásérzékelős kamerája.

Hirdetés

Aki esetleg nem tudta volna, a Natal csak kódnév volt, és a Microsoft mozgásérzékelős műsorszáma Kinect néven keresendő majd a boltokban. A Kinect november körül érkezik, és a LucasArts egy csodás Star Wars játékkal várja a megjelenést.

Az egyelőre alcím nélküli Star Wars játékban természetesen a fénykardé a főszerep. Többek között Darth Vader vár arra, hogy felszeleteljük, miközben romba döntjük a nappalit is a nagy hadonászással. Persze lehet majd az Erővel is variálni, hátha valaki lelöki a tévét is...

A Microsoft a Kinect nevét a Cirque du Soleil produkciójával társítva jelentette be tegnap este. A társulat 4 hónapon keresztül készült a 45 perces produkcióra, összesen 76 előadó és több, mint 200 technikus társaságában. Természetesen az előadás a Kinect képességeire épült, lévén ennek promózása volt az egész esemény célja. Aki úgy gondolja, érdemes beruházni a csöppségre, az novembertől immáron Kinect for Xbox 360 néven találja majd meg. Az ára egyes spekulációk szerint a 189 dollárt is elérheti, mások úgy tartják, 100 dollár alatt lesz. Hogy ebből mi az igazság, azt idővel megtudjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)