Hirdetés

Naughty Dog - most már pöröghet a PS4-es fejlesztés

|

Az Uncharted és a The Last of Us fejlesztőihez 120 PlayStation 4-es devkit érkezett. Vajon mi készül?

Hirdetés

A The Last of Us csodájáért és a zseniális Uncharted sorozatért felelős Naughty Dog kapott egy kis szeretetcsomagot a Sony-tól, amiben 120, a PlayStation 4-re való fejlesztéshez elengedhetetlen devkit található.

Már korábban beszéltünk róla, hogy a Naughty Dog nem csak a The Last of Us DLC-in ügyködik (nem túl gyorsan), hanem egy titokzatos PlayStation 4-es projekten is dolgoznak. Egyelőre nem osztottak meg velünk semmit a játékkal kapcsolatban, de szívünk mélyén azt reméljük, hogy az Uncharted 4-ről van szó.

A Naughty Dog társalapítója, Christophe Balestra töltötte fel ez a képet Twitterre és az üzenetéből arra következtetünk, hogy nem most lát életében először PS4-es devkitet. 

Szerintetek miről lehet szó? Ti milyen játéknak örülnétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)