Hirdetés

Savage Starlight - mire készül a Naughty Dog?

|

Az Uncharted és a The Last of Us készítőinek háza táján annyi volt a titok, hogy már ők sem bírták tovább.

Hirdetés

A csapat néhány tagja Reddit-en beszélgetett a rajongókkal, ahol többek között a jövőbeli projektek, a Savage Starlight és annak platformjai is szóba kerültek. Még szeptemberben beszámoltunk róla, hogy a Sony rendesen ellátta a csapatot PS4-es devkitekkel, és akkor még csak reménykedni tudtunk, hogy minden energiájukat az Uncharted 4-re fordítják majd.

Justin Richmond, az Uncharted 3 direktora, és Robert Cogburn, a multiplayer-ért felelős dizájner rengeteg dolgot megosztott az olvasókkal, leginkább a PS4-gyel kapcsolatban.  "A PS4 fantasztikus! Végre lehetőségünk nyílik megvalósítani mindazt, amit hosszú ideje szeretnénk" - mondta Cogburn. Hogy pontosan min is ügyködik épp a stúdió, egyelőre nem tudni. Megerősített hírek szerint dolgoztak egy ideig a Jak & Daxter rebootján, majd az Uncharted miatt félretették a projektet. A rajongókat különösen érdekelte a Savage Starlight körüli mizéria, a The Last of Us-ban megtalálható gyűjthető képregény jövőbeli sorsáról azonban még nincs biztos információnk. Christophe Balestra, a Naughty Dog elnöke egy tweet-ben megpróbálta ugyan cáfolni, hogy új játékuk a világűrben játszódna, az üzenet nem feltétlenül egyértelmű.

Richmond korábban úgy nyilatkozott, hogy ezentúl  is olyan játékokat szeretnének csinálni, amikkel ők maguk is szívesen játszanának. Valami olyat, ahol a karakterek jelleme, személyisége kiemelt hangsúlyt kap, emellett a történetvezetésnek is nagy szerep jut. "Ez azonban változhat a jövőben" - tette hozzá. Azzal kapcsolatban, hogy a PS Vita kézikonzollal milyen terveik vannak, azt nyilatkozták: "egyelőre fel sem merült, hogy erre a platformra is fejlesszenek".  

A stúdió előtt így több út is áll, hogy merre tartanak épp, nem kötötték az orrunkra. Ti minek örülnétek jobban? Jöjjön a Savage Starlight, vagy térjenek vissza az Uncharted 4-hez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)