Hirdetés

The Last of Us - kiszivárgott az első értékelés

|

Az Empire magazin egy félreértés miatt idő előtt értékelte a Naughty Dog új üdvöskéjét.

Hirdetés

The Last of Us bétatesztünkben már olvashattatok róla, hogy a Naughty Dog játéka egyedi atmoszférával és élménnyel rendelkezik, ezt erősítette meg most egy külföldi kritika is.

Történt ugyanis, hogy az Empire magazin oldalán idő előtt élesedett a The Last of Us teszt, amit azóta persze eltávolítottak, hiszen még nem járt le az embargó, de szemfüles olvasók így is elkapták a lényeget. Ez pedig nem más, mint 5/5-ös értékelés, valamint a tesztelő szerint a "jelenlegi konzolgeneráció legjobb játéka" cím egyik nagy esélyese. Ennek örömére itt is egy 20 perces The Last of Us gameplay, kellemes szórakozást:

Ezt a pályát vihették végig azok a szerencsések, akik rendelkeznek egy God of War: Ascension példánnyal, ha köztetek is van ilyen, akkor ne legyen rest, és ossza meg velünk tapasztalatait. 

A The Last of Us megjelenéséig már nincs sok hátra, június 14-től mindenki belevetheti magát az élvezetekbe, addig is lessétek meg a The Last of Us: What Remains élőszereplős sorozat 1. részét.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)