Hirdetés

The Last of Us - fertőzött fejlesztői videó

|

A Naughty Dog legújabb fejlesztői videójában nem csak az ellenfeleket ismerhetjük meg közelebbről.

Hirdetés

A The Last of Us PC-re és Xbox 360-ra ugyan nem fog megjelenni, de ettől még ígéretes játéknak tűnik, amit mindenképp érdemes lesz kipróbálni.

Nem ez az első The Last of Us trailer, ami a fertőzöttekkel foglalkozik, nemrég már láthattunk velük kapcsolatban egy összefoglalót, a Naughty Dog egyik munkatársa pedig azt is elárulta, hogy nem lesz érdemes szemtől-szemben harcolni ellenük. Most újabb fejlesztői videó érkezett a témában, illetve a játék kreatív igazgatója, Neil Druckman és rendezője, Bruce Straley ezen felül a főhősök kapcsolatáról és a világról is elárul ezt-azt.

A The Last of Us megjelenését korábban elcsúsztatták egy hónappal, így az eredetileg májusban érkező játék június 14-én válik elérhetővé, kizárólag PlayStation 3-on. Vajon ez, vagy a Beyond Two Souls fog nagyobbat szólni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)