Hirdetés

Naughty Dog - sorban távoznak a fejlesztők

|

Mi történik a Naughty Dognál? Gyors egymásutánban öt kulcsfigura hagyta ott a stúdiót, ami nem jelenthet semmi jót.

Hirdetés

A Naughty Dog a tavalyi év egyik legsikeresebb stúdiója volt, amitől nemcsak a Sony, de mi is nagyon sokat remélünk. Mondjuk egy Uncharted 4-et biztosan.

A 2013-as sikerek után viszont most úgy látszik, hogy valami nincs rendben a The Last of Us és az Uncharted sorozat fejlesztőjénél. Először Amy Hennig, Drake sztorijának vezető írója távozott, majd Justin Richmond, a játék rendezője is átpártolt a Riothoz. Pár héttel később érkezett a hír, hogy Nate Wells, a The Last of Us művészeti vezetője is lelép és az Uncharted 4 egyetlen megerősített szereplőjét, Todd Stashwicket pedig kirúgták. 


Most kiderült, hogy a The Last of Us fantasztikus karaktereiért felelős művész, Michael Knowland is távozik. Hivatalos bejelentés egyelőre nem történt, de Knowland LinkedIn profilja szerint már nem dolgozik a Naughty Dognál. 

Mi lehet a probléma a Sony stúdiójánál? Mi a helyzet az Uncharted 4 háza táján? Nagyon reméljük, hogy az E3 2014 ad majd erre választ.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)