Hirdetés

Uncharted 4: A Thief's End - a nyitójelenettől eldobod az agyad

|

A fejlesztők szerint a játék eleje annyira elképesztő lesz, hogy azután már soha többet nem találjuk meg az állunkat.

Hirdetés

Már tényleg nagyon-nagyon közel van az Uncharted 4: A Thief's End megjelenése és mi már így is tűkön ülve várjuk, hogy a kezünkbe vehessük, de a Naughty Dog nem tudja megállni, hogy ne hype-oljon minket még egy kicsit így az utolsó pillanatban.

A Naughty Dog kommunikációs szakembere, Arne Meyer egy interjúban azt nyilatkozta, hogy az Uncharted 4 nyitójelenete annyira zseniálisan király lesz, hogy az hihetetlen. Elmondása szerint még akár a The Last of Us nyitányát is felülmúlhatja majd, ami azért valljuk be, igen magasra tette a lécet: "Véleményem szerint ez az eddigi legjobb nyitójelenetünk a The Last of Us óta, ami szintén tele volt érzelmekkel. A játékosok nem fogják tudni letenni a kontrollert, mert annyira tudni akarják majd, hogy mi fog történni. Ez az érzés végig fogja kísérni a teljes játékot."

Valahol érthető, hogy a srácok mindent beleadnak a játékba, hiszen a tervek szerint ez az epizód lezárja Nathan Drake kalandokkal teli történetét, nemrég pedig meg is jelent egy fejlesztői napló arról, hogy milyen is volt a sorozat utolsó részén dolgozni és ezzel elbúcsúzni a Drake famíliától.

Az Uncharted 4: A Thief's End megjelenés május 10-én várható, kizárólag PlayStation 4-en. Ti be fogjátok szerezni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)