Hirdetés

Naval War: Arctic Circle - Április 10-től uralhatjuk a tengereket

|

A NATO és az oroszok egy hét múlva kezdhetik gyepálni egymást.

Hirdetés

Ahogy korábban már megírtuk, egészen pontosan, a NATO, az Orosz Konföderáció, az Északi Országok Szövetsége és az USA bonyolódnak komolyabb fegyveres konfliktusba. A Naval War: Arctic Circle-ben két kampányba tehetjük próbára tengeri talentumunkat, az oroszok, vagy a NATO oldalán. A csoportos mókák kedvelői LAN-on és interneten is egymásnak eshetnek a 35 millió négyzetkilométeres területen.

Aki ismeri a Paradox Interactive játékait, az tudja, hogy a stratégiai, illetve a fejlesztgetős dolgokban nagyon otthon vannak, így az RTS műfaj kedvelői normális kiszolgálásban részesülhetnek. Radarok, torpedók, rakéták, tengeralattjáró-elhárító felszerelések, és 10.000 tonnányi hajók állnak rendelkezésükre ahhoz, hogy megszerezzék a hatalmat a vizeken. Április 10-től.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)