Hirdetés

Nazi Zombie Army 2 bejelentés várható? (frissítve)

|

A Rebellion egy bejelentéssel kecsegtet minket, amiben visszatérünk Berlinbe. Vajon miről lehet szó?

Hirdetés

Frissítés: Közben sor került a bejelentésre.

Korábban írtuk: A Rebellion feltöltött egy képet a netre és ezzel egy időben egy oldalt is fellőtt, ami a Nazi Zombie Army 2 érkezését lebegteti meg a szemünk előtt.

A kiadott kép több, mint talányos, viszont az eredeti URL-ben megtalálható a "NZA2_Newsletter_teaser.png" sor, ami azért elég sok mindent elárul a várható bejelentésről. A kép mellé kaptunk egy hivatalos oldalt is, ahova regisztrálva első kézből kaphatunk majd információkat a játékkal kapcsolatban.

Az oldalon található kérdőív azt is tudni szeretné, hogy melyik a kedvenc platformunk és a felsorolásban a next-gen konzolok is szerepelnek, úgyhogy akármit is akarnak bejelenteni a Rebellionnál, az a PlayStaiton 4-et és az Xbox One-t is érinteni fogja.

Egyelőre persze mindez csak spekuláció, lehet, hogy csak egy Sniper Elite v2 DLC-ről van szó, ami tekintélyes mennyiségű zombit ad hozzá az élményhez, de nincs kizárva egy önálló Nazi Zombie Army 2 bejelentése sem.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)