Hirdetés

NBA 2K11 - Michael Jordan tiszteletére

|

Ha úgy tetszik, az NBA 2K11-ben a legendás Michael Jordan játssza majd a főszerepet.

Hirdetés

Október 5-én jelenik meg az NBA 2K sorozatának 2010-ben esedékes darabja, a NBA 2K11. Az egyik szép dolog ebben, hogy a számtalan platform között a PC is szerepel. A másik, hogy Michael Jordan van a borítón, és persze a játékban is.

A NBA 2K11 egyik új játékmódja lesz a The Jordan Challenge, a sok régi mellett. A játékmódban a kiváló sportoló 10 olyan meccsét élhetjük át újra, amivel beírta magát a sporttörténelem nagykönyvébe. Ennek pedig egyik kellemes hozadéka, hogy a játékba így bekerültek a Chicago Bulls években kifejezett, ‘85-'86, '89-'90, '90-'91, '94-'95, '95-'96, '96-'97, és '97-'98-as csapatai. Várjuk nagy-nagy szeretettel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)