Hirdetés

NBA 2K12 DLC: új legendák, új játékmódok

|

Mivel idén tévében nem lesz túl sok NBA, ezért külön öröm, hogy a 2K Games igyekszik mindent kisajtolni az NBA 2K12 sikeréből: decemberben érkezik az első DLC.

Hirdetés

 

Leleményesebb NBA 2K12 tulajdonosok talán már észre is vették, hogy pár napja a játék főmenüjében kiemelt helyet kap a reklám, amely szerint hamarosan érkezik a Legends Showcase nevet viselő kiegészítő.

A DLC egyik legnagyobb érdeme, hogy egészen új játékmódot is kínál (nem mintha eddig nagyon unnánk az NBA 2K12-őt, de akkor is jár a piros pont), konkrétan a New York-i Time Square-en próbálhatjuk ki magunkat a legnagyobb játékosok irányításával egy utcai meccs keretében. Itt a grafikai motor is változik, a realisztikus ábrázolás helyett a rajzfilmes, úgynevezett cel-shaded látvány fogad minket, ettől kicsit arcade-szerű lesz az élmény, de ez csak színesebbé teszi az egész élményt.

Emellett még lesznek minijátékok, plusz 150 új játékos is (nagyrészt komolyabb nevek), ráadásul ehhez mérten az ára sem lesz túl sok, kb. 10 dolláros árfekvésben érkezik minden platformon a Legends Showcase kiegészítő, amire így karácsony környékén mindenképpen érdemes lesz beruházni.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)