Hirdetés

NBA 2K12 - Tölthető a konzolos demó

|

PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokon már kipróbálható a 2K Sports kosaras játékának legújabb évada.

Hirdetés

A tavalyi emlékezetes NBA Live blama után az EA látványosan hanyagolja a sportágat, így még könnyebb a dolga az egyébként is jobban sikerült NBA 2K sorozatnak. Főleg, ha még azt is figyelembe vesszük, hogy a kollektív szerződés lejárta miatt vélhetően elmarad az idei szezon.



Tavaly az NBA 2K11 Michael Jordan előtt tisztelgett, ami olyannyira bejött a játékosoknak, hogy idén 15 legenda (Kareem Abdul-Jabbar, Bill Russell, Larry Bird, Wilt Chamberlain, Julius Erving, Patrick Ewing, Magic Johnson, Michael Jordan, Karl Malone, Hakeem Olajuwon, Scottie Pippen, Oscar Robertson, Bill Russell, John Stockton, Isiah Thomas) karrierjét követhetjük majd nyomon Legends módban.
A legújabb kiadásban a játékosok virtuális mása megszólalásig hasonlít az eredetire a fejformától kezdve a tetoválásokon át egészen az egyedi mozgáskultúráig.



Az NBA 2K12 demója már letölthető Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra, így ha az említett platformokra, vagy PC-re szeretnétek megvenni, akkor már most képet alkothattok a várható minőségről.
A játék október 7-én jelenik meg Magyarországon PC (8990,-), PS2 (5990,-), PS3 (12990,-) PSP (5990,-), X360 (12990,-), valamin Wii (7990,-) platformokon.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)