Hirdetés

NBA 2K15 - végre a PC-sek sem maradnak le

|

A 2K Sports egy örömteli bejelentéssel lepte meg ma a PC-s sportrajongókat. A következő kosaras cím PC-s kiadása nem marad majd el semmiben a konzolos verzióktól.

Hirdetés

Az NBA 2K15 fejlesztői bejelentették, hogy a PC-s verzió az újabb generációs grafikával kerül majd kiadásra. „A teljes NBA 2K15 élmény, amit az Xbox One és PS4 rendszerek nyújtanak, átkerül majd a PC-re is. A játékosok mindent megtalálnak majd PC-s kiadásban.”

Tavaly sajnos nem ez volt a helyzet. Az NBA 2K14 októberben jelent meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, és csak novemberben kerültek piacra a PS4-es és Xbox One-os kiadások. Utóbbiak sokkal szebb grafikával és új játékmódokkal jöttek ki. A PC-s verzió így egy előző generációs élményt hozta (pedig hát az újabbnál is tudna többet). Szerencsére idén ez nem így lesz, ahogy az EA is a FIFA 15 Xbox One és PS4 verzióját hozza ki PC-re is.

Az NBA 2K15 megjelenés október 7-én várható PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

Címkék: #nba 2k15
Platformok: PC PlayStation 3 PlayStation 4 Xbox 360 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)