Hirdetés

NBA 2K15 - bemutatkozik a MyTeam mód (videó)

|

Befutott az NBA 2K15 legújabb trailere, amelyben Shaquille O'Neal bársonyos hangját hallgatva merenghetünk el a kosárlabda múltján és jövőjén

Hirdetés

Már csak három hétre vagyunk az NBA 2K15 megjelenésétől, eddig azonban nem tudtunk meg túl sok mindent a játékkal kapcsolatban. Persze a borítóképet már jó rég megmutatták és a gépigénnyel is tisztában vagyunk, de hogy milyen újdonságokra számíthatunk, arról eddig nem nagyon beszéltek.

Shaquille O'Neal ma már sokkal inkább médiaszemélyiség mint kosárlabdázó (bár most, hogy rendőrnek állt, a fene se tudja már követni), de azért van még akkora neve a sportban, hogy egy trailert el lehessen adni vele. A klasszis most azon elmélkedik, hogy mi lett volna, ha...

Az NBA 2K15-ben bemutatkozik a MyTeam mode, amelyben összeállíthatjuk a világ legjobb csapatát úgy, hogy napjaink feltörekvő tehetségeit és legendás játékosokat is leigazolhatunk. A módban egy valósidejű aukciósházon keresztül szerezhetjük majd be kedvenceinket, akikkel aztán egy és többjátékos kihívásokat is teljesítenünk kell. 

Ti várjátok már az NBA 2K15 megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)