Hirdetés

Most sportjáték lett ingyenes a hétvégére

|

Ha még nincs programotok a hétvégére, akkor a Steam tud nektek egy jó módszert a kikapcsolódásra. Ráadásul sportoltok is.

Hirdetés

Amíg fulladoztok a halloweeni édességekben, és faragjátok a töklámpást (vagy nem, mert titeket ez egyáltalán nem érdekel), addig el is kezdhetitek letölteni az NBA 2K15 Steames verzióját, ami a hétvégén ingyenesen játszható.

Azt, hogy kezdjétek el letölteni, amint tudjátok komolyan mondtuk, mivel a játék nem kevesebb, mint 47 GB-ot  foglal, így elfog tartani egy darabig, amíg hozzáérhettek majd a labdához. Ha leért a program, akkor egészen hétfőig kergethetitek a bajnoki kupát Lebron, Love, Kyrie és a többi NBA sztár oldalán.

Nektek hogy tetszik az NBA 2K15? Ki fogjátok próbálni a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)