Hirdetés

NBA 2K15 - ilyen kosár márpedig nincs

|

Az, hogy valaki az NBA 2K15-ben félpályáról kosarat dob, még nem nagy kunszt, de erre a kosárra egyszerűen nincs magyarázat.

Hirdetés

Az NBA-ben a valóságban is különösen gyakori, hogy a játékosok a gravitációt, a fizika törvényeit és a józan észt meghazudtoló kosarakat dobnak, úgyhogy az, hogy ilyen a játékban történik, inkább a realizmushoz tesz hozzá.

Azért még így is nagyon meglepődnénk, ha a lent látható videóban (ami egyébként egy Phoenix-Oklahoma meccs felvétele) szereplő támadás a valóságban is megtörténne (ha már megtörtént, linkeljetek videót, én sem láthattam mindent). Ez most kivételesen nem egy NBA 2K15 glitch, csak a szerencse hozta úgy, hogy Westbrook támadását ugyan megtörték, de a labda úgy pattant, hogy pont a hálóba essen. Azért ezt még egy büntetővel sikerült megkoronázni. Nézzétek meg, elképesztő.

Egyébként Westbrook egy hasonlóan szerencsés kosarat szerzett a múlt héten. Megint a realizmus.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)