Hirdetés

NBA 2K16 Special Edition - Michael Jordan kerül a borítóra!

|

Öt év után újra a legendás Michael Jordan szerepel az NBA 2K16 borítóján, a Special Edition ráadásul különleges, kézzel fogható extrákkal jön.

Hirdetés

Az NBA 2K16 alap kiadása eleve háromféle borítóval jelenik meg: az egyiken a New Orleans Pelicans játékosa, Anthony Davis, a másikon Stephen Curry a Golden State Warriorsból, a harmadikon pedig a Houston Rocketses James Harden szerepel. 

Akiknek elég maga a játék, válogathatnak ezek között, viszont aki több tartalomra vágyik, és esetleg a többieknél napokkal előbb szeretne elkezdeni játszani, a Michael Jordan képével díszített Special Edition kiadást választhatja. A csomagban egy Jordan NBA 2K16 poszter és egy Jordan Fathead falmatrica található, valamint a MyPlayer módban használható Jordan cipők, póló, mez, illetve 30 000 virtuális fizetőeszköz. A Special Edition tartalmazza a MyTEAM VIP+ pakkot is, ami 3 Emerald csomagot és egy új exkluzív kártyát foglal magában. 

Az NBA 2K16 megjelenés szeptember 29-re várható, a PlayStation 4 mellett Xbox One-ra is kapható Special Edition vásárlói 25-én kezdhetnek játszani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)