Hirdetés

NBA 2K16 - egy legendás kosaras kimarad a játékból

|

Egy híres korábbi NBA kosárlabdázó kimarad az NBA 2K16-ból és nagy valószínűséggel később sem kerül be a játékba.

Hirdetés

Azt az örömteli hírt már korábban is tudtuk, hogy az NBA 2K16 a jelenlegi amerikai profi csapatokon felül pár régi, legendás együttest is felvonultat majd. Most viszont kiderült, hogy a 2006-2007-es szezon Cleveland Cavaliers-ének egyik meghatározó kulcsembere végül nem került be a játékba.

Aleksander Sasha Pavlovic jelenleg a görög Panathinaikos B.C.-ben kosarazik, korábban viszont megjárt több NBA csapatot is, tagja volt a Boston Celtics, a Portland Trail Blazers, és a Utah Jazz keretének is. Kétségkívül fénykorát a clevelandi időszak alatt élte, akkor összesen 20 playoff meccset játszott, ezeken pedig átlagosan 30,8 perc játékidő alatt 9,2 pontot és 2,6 lepattanót szerzett valamint 1,6 asszisztot osztott ki.

Rajongói joggal szomorkodhatnak, nem sok esély van rá, hogy később bekerülhessen a játékba, mivel már egy olyan csapat tagja ami nem rész az NBA ligájának. Az NBA 2K16 holnap fog megjelenni PC-re, valamint Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 és PlayStation 4 konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)