Hirdetés

NBA 2K17 - Dream Team küzdelmek az olimpia örömére

|

Ismét előkerültek a szupercsapatok, időutazás és a legendák összecsapása. Az NBA 2K17 ismét megdobogtatja az összes kosárlabda-rajongó szívét.

Hirdetés

Az NBA 2K sorozat négyévente eljátszik a gondolattal, hogy mi lenne, ha a mai US válogatott kiállna az 1992-es nyári olimpiai Dream Team ellen. Az NBA 2K17-ben mindkét csapat benne lesz, így lejátszhatjátok majd magatok is a találkozót.

A játék legutóbbi trailere egyébként pontosan ezt mutatja be, bár sokat nem játszanak a videóban, inkább csak állnak egymással szemben és iszonyat elhivatottsággal néznek.

Viccet félretéve van abban valami varázslatos, ahogy végignézed a Magic Johnson, Michael Jordan és Larry Bird hármast felvonulni olyanok ellen, mint Kevin Durant vagy Carmelo Anthony. Ha valamit, ezt a meccset mindenképp érdemes lesz lenyomni.

Az NBA 2K17 megjelenés szeptember 20-án várható PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)