Hirdetés

NBA 2K18 - ezektől az apróságoktól lesz még élethűbb a látvány

|

Az NBA 2K18 készítői idén is abszurd precizitással modellezik le a parketten látható játékosokat, amit a korábbiakhoz képest néhány elképesztően apró, a realizmust segítő részlettel egészítenek ki.

Hirdetés

A valóság szimulációjában kétség kívül elképesztően magas szintre jutottak a különböző sportjátékok, így az NBA 2K18 készítőinek is oda kell tenniük magukat, ha nem akarnak lépéshátrányba kerülni az idén visszatérő NBA Live-val szemben. Amint ez a legújabb videoblogjukból kiderült, ennek érdekében egészen jelentéktelennek tűnő részleteket is lemodelleznek.

Hirdetés

Az alábbi képsorokon láthatjátok például, hogy újradolgozták például a mezek anyagának viselkedését, ráadásul ezeket élőben is egyesével beszkennelték, hogy pontosan adhassák vissza a színeiket. Emellett átalakították azt is, hogyan verődik vissza a fény a játékosok fogairól és szeméről, de az is a kosárlabda legjobbjainak minél élethűbb megjelenítését szolgálja majd, hogy az NBA 2K18-ban a különböző sebeik is feltűnnek majd. Sőt, a készítők azt is számításba veszik, kinek mennyire fakultak ki az egyes tetoválásai.

Amellett, hogy a valódi profi játékosok arcát és testfelépítését rendkívül élethűen adják vissza, az egyedi MyPlayer-karakterek létrehozásának rendszerét is sokkal részletesebbé tették, így a fiktív játékosokat is sokkal hihetőbbé tehetjük az NBA 2K18-ban. A kérdés már csak az, mennyit fejlődik a játékmenet, amiről valószínűleg szintén hallhatunk az elkövetkezendő hetekben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)