Hirdetés

NBA 2K18 - két, már visszavonult legenda lesz a kommentátor

|

Ugyan Kobe Bryant és Kevin Garnett már nem aktív játékosok, az NBA 2K18-ban ismét láthatjuk őket egy új szerepben.

Hirdetés

Nemrég egy látványos gameplay trailerrel jelentkeztek az NBA 2K18 készítői, a legújabb videóban viszont nem a játékból vett jelenetek, hanem az élőszereplős képsorok voltak a középpontban. A készítők Kevin Garnettel és Kobe Bryanttel beszélgettek a játékban betöltött új szerepükről.

Hirdetés

Az egyszeres NBA-győztes és a Lakers ötszörös bajnoka vendégkommentátorként tűnnek majd fel a három hét múlva megjelenő kosaras játékban. Így nem folyamatosan ők fogják értelmezni a pályán látottakat, hanem csupán alkalomadtán ugranak be, az NBA 2K18 legújabb videójának tanulsága szerint egy-egy izgalmas sztorival és megfigyeléssel. A tavalyi részhez hasonlóan tehát nem mindig ugyanazokat a kommentátorokat halljuk majd, ami némileg segít megtörni a véges számú felvett mondat által egy idő után előidézett monotóniát.

Szokás szerint egyébként nem csak ilyen, a prezentációt illető újdonságok lesznek, hanem a technológiai fronton is fejlődik a széria, erről egy korábbi videóban mesélt a Visual Concepts.

Nektek hogy tetszik eddig az idei rész?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)