Hirdetés

NBA 2K19 - rengeteg a probléma, az ügyfélszolgálat nehezen bírja

|

Véget nem érő meccsek, eltűnő virtuális fizetőeszközök és karakterek - nem lett tökéletes az idei NBA 2K játék.

Hirdetés

Valami nagyon félrecsúszott az NBA 2K19 fejlesztésénél. Az NBA 2K18 esetében leginkább az agresszív kéregetés (a mikrotranzakciós lehetőségek igénybevételére bátorítás) okozott problémát, itt viszont súlyosabb gondok vannak.

Hirdetés

A 2K szeptember folyamán Twitteren már háromszor jelezte, hogy megnövekedett válaszidőre lehet számítani, mert az átlagosnál sokkal több panasz érkezik a támogatási részleghez. Az egyik illetékes Redditen azt írta, 7-8 napig is elhúzódhat egy válaszadás, mivel túlterhelt az NBA 2K-vel foglalkozó csapat. A játékosok egy része azzal a problémával szembesült, hogy ingyenes cuccok behúzásáért is levonódik náluk VC (a játékbeli fizetőeszköz), míg mások a saját karakterüktől voltak kénytelenek váratlanul búcsút venni. Előfordulhat (és ez a legbizarrabb), hogy az első negyed soha nem ér véget, hiába jut el a számláló nulláig, vagy hogy a meccset a gép játssza le a játékos beleszólása nélkül, nem az általa beállított kameraállásból.

A problémák állítólag csak a MyCareer módot érintik. Várjuk a frissítést, ami ezeket megoldja, és azt, hogyan kezeli a 2K a kényelmetlen helyzetet.

Címkék: #nba 2k19 #2k
Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)