Hirdetés

NBA 2K19 - a játékosok átugorhatatlan reklámok megjelenése miatt panaszkodnak

|

Mielőtt elkezdhetnéd a kosármeccset végig kell nézned egy Snowfall reklámot. Ez pedig nem az, amiért szeretünk pénzt kiadni.

Hirdetés

Az NBA 2K Redditen többen is elkezdték jelenteni, hogy a játék töltőképernyőjén el elnyomhatatlan reklám bukkant fel. A 2K19 az elmúlt hetekben 3 dolláros áron is beszerezhető volt, de nem is a nyomott árért érkezett friss vásárlók háborodtak fel igazán, hanem azok, akik korábban 60 dollárért szerezték be a címet. 

Hirdetés

Azt mindenki egyéni véleményére bízzuk, hogy mennyire etikus egy AAA sportjátékban (ami egyébként is tele van logókkal és hirdetésekkel és persze mikrotranzakciókkal, loot boxokkal) reklámokat levetíteni, de az kétségtelen, hogy zavaró dolog még töltési idő után is egy reklámot bámulni, mielőtt elkezdhetnénk a meccset.

A közösségi oldalakon a rajongók kifejezték nem túl finom véleményüket.

Jelenleg az egyetlen megoldás arra, hogy ne bukkanjon fel a reklám az az, hogy kikapcsoljuk a 2KTV opciót a játék beállításai között. Ettől függetlenül a 2K megítélésében nem segítenek az ilyen sztorik, ráadásul ez nem is az első játékosokat felbőszítő húzás. Kár, hogy mindeközben annyire jó NBA játékokat csinálnak...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)