Hirdetés

NBA 2K19 - egymillió meccset játszunk naponta

|

Na, nem egyedül, hanem minden játékos együttvéve. Megosztott néhány statisztikát a 2K, van pár érdekes szám.

Hirdetés

A Twitteren villogtak egy kicsit a fejlesztők a játék számaival, melyek jól mutatják, a mikrotranzakciós megoldások ellenére is mennyire jól megy a szekér.

Hirdetés

A NBA 2K19 továbbra is egyeduralkodó a piacon, többmillió példányban kelt el, míg az EA továbbra sem tudja megszorongatni az egyébként szépen fejlődő NBA Live sorozattal.

Az első és talán legfontosabb információ, hogy napi szinten több mint egymillió mérkőzés zajlik le a a virtuális pályákon. 

Egy érdekes, bár jóval kevésbé látványos szám az is, hogy a sportág királya, Michael Jordan, és a jelenlegi legjobbak egyike, LeBron James naponta átlagosan 534 alkalommal lép pályára egymás ellen.

Több mint 10000 gyűrű talál gazdára naponta, LeBront pedig naponta bő 70 ezer ember próbálja meg legyőzni. 

Ti játszotok a 2K NBA játékaival? Elégedettek vagytok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)