Hirdetés

NBA 2K20 - hamarosan érkezik a demó

|

Nem kell sokat várnunk, hogy a játék megjelenése előtt belevághassunk a MyCAREER módba.

Hirdetés

Az NBA 2K széria játékainak továbbra sincs értékelhető konkurenciája. Az NBA Live játékoknak még nem sikerült elérni az elvárható szintet minőségben, más meg nem is próbálkozik.

Hirdetés

A játékosok most épp nem kedvelik annyira a 2K-t a mikrotranzakciók az elfogadhatónál jóval erőszakosabb erőltetése miatt, de reménykedhetünk, hogy a kiadónál hallgatnak a visszajelzésekre, nem csak a pénzhegyeket építgetik. Azt, hogy mennyire akar majd a zsebünkbe nyúlni a játék, szeptember 6-áig még nem tudjuk meg, viszont a játékmenetbe belenézhetünk az augusztus 21-én, itthoni idő szerint este 7-kor megjelenő demóval. Elindíthatjuk a MyCAREER-t, kipróbálhatjuk a felturbózott MyPLAYER szerkesztőt, és minden, amit elérünk vagy alkotunk, használható lesz majd a teljes játékban is. PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen teszik elérhetővé, a PC-sek sajnos kimaradnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)