Hirdetés

NBA 2K20 - az új játékmenet trailerben mindenki zsákol

|

A 2K Games kiadta a legfrissebb ízelítőt az NBA 2K20-ből, de nem lettünk sokkal okosabbak a játékmechanikákat illetően.

Hirdetés

A kosaras címek rajongói idén sem maradnak játék nélkül, köszönhetően a 2K Gamesnek, akik minden évben hűséggel szállítják az NBA epizódokat (és persze a lehető legszemtelenebb mikortranzakciós megoldásokat, de ez egy másik történet). Az NBA 2K20 idén szeptemberben fog befutni, addig pedig nézegethetjük belőle a trailereket és előbb-utóbb majd a demót is kipróbálhatjuk.

Hirdetés

A legutóbbi játékmenet anyag nem kifejezetten tartalmas, de mindenképpen hangulatos, a virtuális meccsek előtt megnézhetjük a legnagyobb sztárok pontszerzésre irányuló tevékenységét. Nyilván mindenki látványosan, lassítva, kőkeményen izzadva mutatja legjobb arcát, nézzétek meg:

Az NBA 2K20 megjelenés egészen pontosan 2019. szeptember 6-án lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre (ott kicsit kevésbé csillog majd a verejték). Ti pályára léptek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)