Hirdetés

Az NBA 2K20-nek is betett a koronavírus

|

Mivel a játék egyik módja a valódi NBA szezon ütemét követi, problémát jelent, amikor a valódi szezon meccsei elmaradnak.

Hirdetés

Az NBA 2K20 MyLeague módjának NBA Today meccsei játszhatatlanná váltak, mivel a COVID-19 járvány miatt felfüggesztették az idei NBA szezont. Egy ResetEra felhasználó jelentette először, hogy mivel nincsenek valódi meccsek, ezért a mód szimulációja megállás nélkül pörög, amíg aztán az egész játék össze nem omlik és ki nem dob minket a konzol menüjébe.

Hirdetés

Ez a probléma persze csak a MyLeague-et érinti, azon kívül persze simán lehet egyszeri meccseket játszani. Az eredetileg mára betervezett 5 mérkőzést is le lehet pörgetni, attól függetlenül, hogy egyébként nem kerülnek megrendezésre.

A WWE 2K20 is küzdött hasonló problémával, de ott a szezon csak visszaállt január 1-re. Hozzátartozik, hogy a WWE-ben sokszor megállnak a dolgok szerződéses parák miatt, így valószínűleg erre készülve állították fel ezt a biztonsági hálót a fejlesztők.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)