Hirdetés

Leszimulálta az NBA rájátszás első fordulóját az NBA 2K20 fejlesztőcsapata

|

Valódi mérkőzések sajnos nincsenek, viszont érdekes eljátszani a gondolattal, hogy mi történt volna az idei playoffban.

Hirdetés

Sajnálatos módon a koronavírus hatására az NBA működését is felfüggesztették, így az alapszakasz március 12-én megszakadt, és egyelőre az sem biztos, hogy normális keretek között érhet-e véget a szezon. A 2K Sports csapata viszont az NBA 2K20-ben futtatja a szimulációkat, hogy vajon hogyan is zajlana a kosárlabda-bajnokság rájátszása.

Hirdetés

A játékban időközben véget ért az alapszakasz, sőt már a rájátszás első fordulója is lezajlott. A következő hetekben minden fordulót leszimulálnak, így május 1-jén a második kör, május 8-án a harmadik kör, május 15-én pedig a virtuális nagydöntő eredményeit fogják publikálni. Az első forduló összefoglalóját egy hangulatos videóban osztotta meg a közönséggel a 2K Sports.

A 2K Sim NBA rájátszás második körének párosításai pedig az alábbi ábrán láthatók.

Szerintetek melyik csapat lesz a szimulált NBA szezon idei bajnoka?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)