Hirdetés

NBA 2K20 - ez minden idők második legrosszabb játéka a Steamen

|

Az eddigi értékeléseknek mindössze 15 százaléka pozitív.

Hirdetés

A tavalyi évben sok támadást kapott a 2K Sports azért, mert pofátlanságba hajlóan tolta tele az NBA 2K19-et mikrotranzakciókkal. Ahelyett, hogy a kiadó idén visszakapcsolt volna, inkább még jobban kinyújtotta tenyerét.

Hirdetés

A játékosok egy része ezt persze a vártnak megfelelően fogadta, az NBA 2K20 steames oldalát elözönlötték a negatív értékelések. Néhányan 1-2 óra játék után böktek oda egy, a monetizációt ekéző mondatot, de volt olyan is, aki úgy érezte, a hibákat nem javították ki, és semmilyen lényegi előrelépés nem történt az elmúlt évek játékaihoz képest. Az külön vicces, hogy indítás után a tálcán a tavalyi játék ikonja tűnik fel. Páran úgy érzik, az alap mechanikák sem működnek megfelelően, és összeomlásokról is többen írtak. A játékokat automatikusan rangsorba állító Steam250.com szerint egyetlen játék van, aminél rosszabb az értékelések aránya, és ez a Flatout 3: Chaos & Destruction. 

Twitteren közben pörög a #fix2K20 hashtag, és valószínűleg a YouTube-ot is elözönlik majd a témával foglalkozó, a mikrotranzakciókat és a kaszinójátékokat szétszedő videók. Reméljük, a kiadó észhez tér, de az is elképzelhető, hogy a fejesek a kritikák miatt kicsorduló könnyeiket a fizető játékosok dollármillióival törölgetik majd le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)