Hirdetés

NBA 2K20 - a WNBA teljes felhozatala bekerül

|

Tizenkét csapat összesen közel 140 játékosát irányíthatjuk a Season és Play Now módokban.

Hirdetés

Egyre többen érdeklődnek a női foci és női kosárlabda iránt, így a fejlesztők is bátrabban vállalják el a női karaktermodellek elkészítésének feladatát. Egy átskinezés nyilván kevés lenne, a nulláról kell rögzíteni a mozdulatokat, megalkotni a testfelépítéseket, lemodellezni a hosszú hajak viselkedését.

Hirdetés

A 2K Sports most látta elérkezettnek az időt, így az NBA 2K20-nak része lesz a WNBA, avagy az amerikai női kosárlabda liga is. A fejlesztők az LA Sparksban játszó Candace Parker, a Seattle Storm csapatát erősítő Breanna Stewart, a Houston Cometsben kosarazó Amaya Valdemoro Madariaga, az Atlanta Dreamhez tartozó Maite Cazorla, valamint számos egyetemi kosaras tehetség segítségével rögzítették a mozdulatokat, velük konzultáltak, hogy biztosan hűen tudják újraalkotni a női kosárlabdázás minden elemét. Az alábbi videó játékmenetet is mutat, nézzétek meg.

Az NBA 2K20 szeptember 6-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Egyébként az NBA Live-ban már 2017 óta (tehát az NBA Live 18-tól kezdődően) vannak női kosarasok, de nem baj, ha ezt nem tudtátok; az EA még mindig csak küszködik, hogy átcsábítsa a játékosokat a 2K-től, el is halasztotta az idei részt későbbre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)