Hirdetés

Elérhető az NBA Live 19 demója

|

Egy rakás módot kipróbálhatunk az EA sportjátékának kipróbálható verziójában.

Hirdetés

Mióta visszatért az NBA Live sorozat, nem sok mindent tudott felmutatni, de az idei év változást hozhat.

Hirdetés

Hogy mennyivel lett jobb a tavalyi játékhoz vagy esetleg az NBA 2K sorozat részeihez képest, azt a PlayStation 4-re és Xbox One-ra egyaránt elérhető demóval már ti is kideríthetitek. Ebben játszhatók a The One módok (avagy a karrier, utcán és a pályán), események, testreszabhatók a pályák és a játékosok, lehet gyakorolni, 1v1-ezni, 5v5-özni, összeereszteni a Golden State Warriorst és a Boston Celticset, vagy a női ligából a Los Angeles Sparkst és a Minnesota Lynxet. Legfeljebb 20-as szintig fejlődhetünk, de a teljes játékban 99 lesz a határ. Bővebb infó ezen az oldalon található, a demót keressétek a Store-okban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)