Hirdetés

NBA Live 19 - női játékost is kreálhatunk

|

Bár női kosárliga még nincs a játékban, a Create-A-Player módban már nem csak férfi karaktert készíthetünk.

Hirdetés

A FIFA 16 volt a sorozat első olyan játéka, amiben női focicsapatok jelentek meg. Az EA később azon túl, hogy évente egy-két csapatot még hozzáadott a felhozatalhoz, nem foglalkozott túl sokat ezzel a szegmenssel, de más játékokban is szeretne kedvezni azoknak, akiknek fontos, hogy ne csak egy nem képviselőit irányíthassák.

Hirdetés

A tavalyi kosaras játékban szerepelt a WNBA mind a 12 csapata, most pedig újabb előrelépés történik. Az NBA Live 19-ben női játékossal is végigjátszhatjuk a The One című sztorimódot, de az élményt, a karriermód felépítését a karakter neme gyökeresen nem változtatja meg. Vegyes csapatok lesznek a mérkőzéseken, és ellentétben például a FIFA-val vagy a UFC-vel, ahol férfiak csak férfiakkal, nők csak nőkkel csaphatnak össze. Természetesen profi kosarasok is segítettek a mozdulatok rögzítésénél, köztük Candace Parker.

Az NBA Live 19 szeptember 7-én jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)