Hirdetés

NBA Live - hamarosan visszatér az EA a kosárpályára

|

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy Electronic Artsos kosárlabda játék, az NBA Live sorozat.

Hirdetés

2010-ben jelent volna meg az eddig ismert legutolsó része NBA Elite 11 címen, de annyira rossz lett a demója, hogy az Electronic Arts inkább lefújta az egészet.

Azóta kosárlabda témában néma csönd lengedezett az EA Sports körül, azt se mondták, hogy lesz, azt se, hogy nem lesz. A konkurencia sem aludt közben, a 2K Sports NBA 2K sorozata egyrészt nagyon jó, másrészt hatalmas piaci dominanciához jutott.

Most azonban ősszel visszatér az NBA Live! Orlandóban rendezik az All Star gálát a hétvégén, és - minő véletlen - Orlando közelében található (Maitlandben) az EA Tiburon, az NBA Live sorozat készítője. A Cleveland Cavaliers sajtósa, Joe Gabrielle, és irányítója, Kyrie Irving az EA Tiburonnál jártak, ahol megnézték a játékot. A Cavaliers tehetséges hátvédje a következőket twittelte erről:

“In Orlando for #AllStar checking out the #FutureOfBasketball with @EASPORTSNBA. Get to see the new #NBALIVE13!”

Ősszel tehát NBA Live 13 - lehet készülni!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)