Hirdetés

NBA Playgrounds 2 - az árkád kosárlabdázás folytatódik

|

Mindössze egy éve mutatkozott be az NBA Playgrounds, de máris folytatják.

Hirdetés

Tavaly jelent meg a Saber Interactive fejlesztésében és kiadásában az NBA Playgrounds, amely a 90-es évek árkádosabb kosaras címeire emlékeztethette a játékosokat. Úgy  tűnik, hogy a sajtó hűvös fogadtatása ellenére a felhasználók elkapkodtak belőle néhány darabot, ugyanis bejelentették a folytatást. 

Hirdetés

Az NBA Playgrounds 2 ugyanazon a formulán alapul, amit az első rész is prezentált, azonban feldobják a játékmenetet néhány vadonatúj funkcióval. Az egyik ilyen a Playgrounds Championship játékmód globális liga rangsoroló rendszere, amely több single player és co-op ranglétrát biztosít a kihívásra vágyó játékosoknak. A Seasons módban a sportrajongók a kedvenc csapatukkal ugorhatnak neki a bajnokságnak, míg a multiplayer kapcsán továbbfejlesztett matchmakinget és négyfős online meccseket ígérnek a készítők. Ezenfelül új erőkre, jobb MI-re, minőségibb karaktermodellekre és animációkra, valamint 200 NBA játékost felsorakoztató felhozatalra számíthatunk (ebbe beletartoznak a már visszavonultak is). 

Az NBA Playgrounds 2 várhatóan még idén nyáron megjelenik PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)