Hirdetés

WildStar - lehet, hogy free-to-play játékként érkezik a Steamre

|

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy az NCSoft legutóbbi sikervárományosa, a WildStar is hamarosan átvált az ingyenes modellre.

Hirdetés

Manapság már nem annyira sikeresek az MMORPG játékok, mint az előző évtizedben, de azért néha-néha még most is megpróbál valaki betörni a piacra egy ilyen nagyszabású, ambíciózus játékkal. Viszont sajnos az is igaz, hogy az utóbbi évek példáin az látszik (legutóbb pl. a The Elder Scrolls Online esetében), hogy a havidíjas modell már nem fenntartható.

Korábban már felmerült, hogy esetleg az NCSoft legutóbbi sikervárományosa, a WildStar is hasonló úton jár, ezúttal pedig néhány szemfüles játékos már bizonyítékot is talált erre. A nyomokat a SteamDB csapata találta meg a Steam adatbázisában, ahol a WildStar mellett a "Free on Demand" fizetési mód szerepelt, ami a Steam rendszerében a free-to-play játékokat jelenti.

Ez persze önmagában még nem jelent garanciát, de a játék eddigi pályafutását tekintve nyomós okunk van arra, hogy elhiggyük. A játék már megjelenése óta nehézkesen bőviti (vagy akár tartja meg) a játékosbázisát, az NCSoft legutóbbi pénzügyi jelentései alapján a WildStar még a több éve megjelent Lineage 2-nél is rosszabbul szerepel.

Ti mit gondoltok? Kipróbálnátok a játékot, ha ingyen lenne?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)