Hirdetés

Ne aggódjatok, a Rainbow Six Parasite nem a végleges cím

|

A Ubisoft közleményben reagált a Rainbow Six névváltoztatásra.

Hirdetés

Durván egy éve nyögjük a koronavírus-járvány következményeit, amelybe beletartoztak az általánosan gyűlölt karanténidőszakok is, így nem éppen a legszerencsésebb pont Quarantine-nek elnevezni egy közelgő videojátékot.

Ezt vetették fel a Ubisoft befektetői is a közelmúltban, amire a vállalatot irányító Yves Guillemot annyit reagált, hogy elgondolkodnak a cserén. A legújabb híresztelések alapján a franciák már intézkedtek is, és a szivárgások alapján a játék új címe az előzőnél nem sokkal barátságosabb Rainbow Six Parasite lehet

A játékosok reakciói alapján sokan nem értették, hogy a karantén helyett mennyivel hangzik jobban a parazita, mindenesetre nem kell aggódni, a Ubisoft közleménye alapján nem ez lesz a végleges cím.

Hirdetés

A PCGamesN megkereste a vállalatot az új névvel kapcsolatban, és azt a hivatalos választ kapták, hogy bár meg fogják változtatni a játék nevét, azonban nem a Parasite-ra, ez csupán egy helykitöltő, amit a csapataik használnak.

Nemrégiben lefutott a játék belső tesztelése, és annak egyes részletei nyilvánosságra kerültek. Ezek valóban a közelgő játékból származnak, de hamarosan további részleteket is megosztanak, beleértve a hivatalos nevet is. 

RIP Rainbow Six Parasite (2021. február 15-16.), sosem feledünk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)