Hirdetés

Ne bántsátok Uwe Boll-t, mert jönnek a Speed Racer-ek!

|

Uwe Boll nem értékeli, hogy a filmnézők örülnek a Postal korlátozott megjelenésének, így most üzent mindenkinek.

Hirdetés

A rendező az utóbbi időben egyre hangosabban ad hangot bárminemű véleménynek, ami éppen megfogalmazódik benne (fél éve alig futottak be tőle idióta nyilatkoztatok, mostanában meg kétnaponta valami új beszóláson csámcsoghatunk), lassan egy külön rovatot is megérdemelne itt. Legújabban éppen amiatt akadt ki, ahogy a közönség a Postal négy mozira korlátozott nyitására reagált.

"Üzenem mindenkinek, aki mostanában rólam ír és arról, hogy a Postalt nem vetítik sehol: ugye jó szórakozás rugdosni egy embert, aki a földön van? De nem kapjátok meg ezt az örömet, mert én az a fickó vagyok, aki érvényesülni tudott a nagy hollywood-i stúdiókkal szemben is. Ti meg csak azon vagytok, hogy elpusztítsatok engem. Olyan filmeket szeretnétek, mint a Jumper, a Speed Racer és a What Happens in vegas? Akkor csak így tovább, és az álmaitok teljesülnek"

Hiszen mindannyian tudjuk, hogy Hollywood-ban csak kétféle film készül: a rosszak, és amiket Uwe Boll rendezett.

uwe_boll_finger.jpg


Most komolyan, milyen képet rakjak be róla?
Már mindet felhasználtuk... háromszor
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)