Hirdetés

Ne dőljetek be a sok XP-t ígérő Battlefield 2042-es szervereknek!

|

Csúnya problémával találhatják szemben magukat, akik a Battlefield 2042 Portal módjában gyorsan akarnak XP-t farmolni.

Hirdetés

Miután a Grand Theft Auto Online lehetővé tette, hogy saját módokat és pályákat készítsünk, könnyen kerülhettünk rengeteg GTA$-t és RP-t ígérő meccsekbe. Annyi volt a csavar, hogy a játékosok többsége csapdába, két konténer közé zuhant, és esélyük sem volt kijutni onnan, míg egy valaki kényelmesen lövöldözött rájuk. Még kilépni sem lehetett, mert hiába nyitottuk meg a menüt, halálozás esetén az bezárult, így az egyetlen megoldás a játék újraindítása volt.

Hasonlóan kellemetlen dolog történik épp a Battlefield 2042 Portal módjában, amiben a játékosok szabadon vegyíthetik különböző Battlefield játékok elemeit, saját szabályokat állíthatnak be.

Hirdetés

Az XP-farmolós szervereket úgy állítják be, hogy valódi játékosok egy kis csoportja állig felfegyverkezve indulhasson csatába, velük szemben azonban kevés élettel és mindössze egy késsel rendelkező botok álljanak. Aki belép, jó eséllyel a botok közé kerül, a rájuk vonatkozó szabályok lesznek rá érvényesek, így ahelyett, hogy gyorsan sok XP-hez jutna, könnyű prédává válik.

A játékosok próbálkoznak parancsok chatbe írásával átállni a szerencsésebb oldalra vagy fegyverhez jutni, de sem a /switch, sem a /gun parancs nem működik, egyetlen lehetőség a kilépés. 

Az EA DICE már dolgozik a problémán, egyelőre annyit tett, hogy lejjebb vette az XP-jutalmat, egyúttal megnövelte a Battlefield Portal szerverkapacitását.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)