Hirdetés

Ne dőljetek be, ha valaki Cyberpunk 2077 béta hozzáférést kínál nektek!

|

A CD Projekt RED e-mailes átverésekre figyelmeztet mindenkit, amikhez csalók a Cyberpunk 2077-et használják fel.

Hirdetés

Az elszánt rajongók valószínűleg akkor is halálig tartó küzdelmet folytatnának, ha az a tét, hogy egy nappal a megjelenés előtt játszhatnak a Cyberpunk 2077-tel, és biztos, hogy lesz olyan viszonteladó, aki ha verekedést nem is szervez, nem tudja majd türtőztetni magát. Mivel a játék még nincs aranylemezen, a sokszorosítókig sem jutott el, így nem tud ilyen formában kiszivárogni, de csalók arra használják a felfokozott érdeklődést, hogy naiv játékosoktól szerezzenek meg értékes adatokat együttműködés vagy bétázás ígéretével.

Hirdetés

A CD Projekt RED által közzétett tweetekben a csapat olyan, hetek óta keringő e-mailekre hívja fel a figyelmet, melyek béta hozzáférést ígérnek, valamint olyanokra, amik a tartalomgyártókat célozzák, és együttműködést ajánlanak. A csapat csak és kizárólag  @cdprojektred.com végű e-mail címekről üzenget, minden más esetben érdemes óvatosnak lenni, figyelmen kívül hagyni, bármilyen csábító dologról van szó a levélben.

Egyúttal azt is elmondták, hogy nem terveznek bétát indítani, úgyhogy várhatóan leghamarabb november 19-én látogathatunk el Night Citybe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)