Hirdetés

Ne engedd, hogy más vigye haza az Xbox 360-at!

|

Szeretnél egy Xbox 360 játékkonzolt? Pózolj csajokkal egy képen, és jelentkezz az AXE játékára!

Hirdetés

A csinos lányok általában nem bánják, ha lencsevégre kapják őket, az ő hozzájárulásukkal persze. Ezért nem szabad azonnal feladni a játékot és lemondani az értékes eredményekről, ha netán gondot okozna rábeszélni az ismerősöket, egy-egy közös fotóra.



Próbálkozzatok ismeretlen lányoknál. Első olvasatra talán ostobaságnak fog tűnni javaslatunk, de mégis jó eséllyel beválik, ha egy fényképezőgéppel a kezetekben közelítitek meg az ilyentájt az ország minden pontján nagy számban felbukkanó turistacsoportokat, s kéritek meg a hölgyeket bájosan tört angolsággal, legyenek oly jók, és álljanak modellt egy csoportkép erejéig. Minél több leányzó szerepel a képen, annál jobbak az esélyeitek a többiekkel szemben.



Amennyiben elkattant végre a gép, és elkészült a nyerő kép, nincs is más dolgotok hátra, mint csatlakozni az AXE Magyarország Facebook csoportjához, engedélyezni egy alkalmazást, majd feltölteni a fotót. Ha ezzel végeztetek, máris kezdődhet a kampány a szavazatok maximalizálása érdekében, szóljatok barátnak és ismerősnek, hogy szavazzanak, s ha lehet, akkor rátok.


Ha netán elfelejtettétek volna, a következő nyereménytárgyakra jelentkezhettek be, amennyiben teljesítitek a megadott feltételeket:
- Női keblet formázó szilikonos csukótámasszal ellátott AXE egérpad az első 50 feltöltőnek
- AXE ajándékcsomag a 20 legtöbb szavazatot begyűjtő feltöltőnek
- MP3 lejátszó a legtöbb lánnyal lefotózott feltöltőnek
- A fődíj egy Xbox 360 Slim játékkonzol Kinect-tel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)